Pressmeddelande från Socialdepartementet

Utredningen En uppväxt fri från våld presenterar sitt betänkande

Publicerad

Onsdag den 18 januari, tar socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall emot slutbetänkandet från utredningen En uppväxt fri från våld. I samband med överlämningen hålls en pressträff med socialtjänstministern och den särskilde utredaren Fredrik Malmberg.

Ladda ner:

Alla barn har rätt att skyddas från våld och det är ett samhälleligt ansvar att arbeta för att förverkliga denna grundläggande rättighet. Utredningen har haft i uppdrag att ta fram en nationell strategi för att förebygga och bekämpa våld mot barn.

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Sofie Wiklund
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00