Pressträff om åtgärder mot LVU-kampanjen

Publicerad

Fredag den 3 februari kallar statsminister Ulf Kristersson till pressträff för att presentera åtgärder mot LVU-kampanjen tillsammans med justitieminister Gunnar Strömmer, socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall och SKR:s ordförande Peter Danielsson.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast 3 februari kl 07.00 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Socialtjänsten har ett mycket viktigt arbete med att skydda barn och unga från att fara illa. Sedan en tid tillbaka utsätts svensk socialtjänst för en massiv desinformationskampanj där svensk socialtjänst påstås kidnappa muslimska barn.

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 65 47
e-post till Helena Walentowicz
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl
Sofie Wiklund
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.