Regeringen presenterar stödpaket till Turkiet och Syrien

Publicerad

Måndag den 6 februari klockan 17.00 bjuder minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin, bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell och generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap Charlotte Petri Gornitzka in till pressträff om Sveriges stöd till Turkiet och Syrien efter jordskalven.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Pressträffen kommer att tolkas till engelska. Obligatorisk föranmälan för journalister senast måndag den 6 februari kl. 16.15 via e-post till Malin Liljeskog, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt, i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf), samt bifoga kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 16.30 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Malin Liljeskog
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Karl Opdal
Pressekreterare hos bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell
Telefon (växel) 08-405 10 00