Pressträff om krafttag för en jämställd vård

Publicerad

Onsdag den 8 mars kl 11:00 håller statsminister Ulf Kristersson en pressträff tillsammans med sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson, Linda Lindberg, socialpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna och Lina Nordquist, sjukvårdspolitisk talesperson för Liberalerna. Pressträffen kommer att hållas på Akademiska sjukhuset i Uppsala. På pressträffen kommer åtgärder för en jämställd vård att presenteras.

Plats: På plats på Akademiska sjukhuset i Uppsala, ingång 100, lokal: H:son Holmdahlsalen (vån 2). Presskonferensen kommer att livesändas på Regeringens webbplats: regeringen.se.

Praktisk information: Anmälningstiden har gått ut. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 8 mars kl. 09.00 via e-post till Natalia Santos, se presskontakt. Ange namn, redaktion och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från klockan 10.30. Deltagande sker i mån av plats.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Natalia Santos
Presskommunikatör
Telefon 08-405 92 02
Mobil 076-1291249
e-post till Natalia Santos
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Joel Apelthun
Pressekreterare hos sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 93 94
e-post till Joel Apelthun
Ludvig Grufman
Presskontakt för Sverigesdemokraternas socialpolitiska talesperson Linda Lindberg
Mobil 073-125 60 34
Viktor Janrik
Presskontakt för Liberalernas sjukvårdspolitiska talesperson Lina Nordquist
Mobil 070-414 18 18