Regeringen bjuder in till pressträff om arbetet med att stoppa utländska investeringar som kan skada Sverige

Publicerad

Idag, torsdag den 16 mars klockan 11.00, håller justitieminister Gunnar Strömmer och minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin en pressträff. En nyhet kommer att presenteras kopplad till regeringens arbete för att stoppa utländska direktinvesteringar i svenska företag som kan skada Sverige.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Inpassering till pressträffen från kl. 10.30.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 16 mars kl. 09.30 via e-post till Justitiedepartementets presskommunikatör, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Emma Kvennberg
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 52 51
e-post till Emma Kvennberg
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00