Hoppa till huvudinnehåll

Pressträff med anledning av det försämrade säkerhetsläget

Publicerad

I dag, torsdagen den 17 augusti kl. 15.30, håller statsminister Ulf Kristersson, justitieminister Gunnar Strömmer, säkerhetspolischef Charlotte von Essen och rikspolischef Anders Thornberg en pressträff med anledning av det försämrade säkerhetsläget.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 17 augusti kl. 14.30 via e-post till presskommunikatör Matilda Häggblom, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 15.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Presskontakt

Matilda Häggblom
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-2141491
e-post till Matilda Häggblom
Carl Bergkvist
Biträdande presschef hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erica Wide
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Mobil 076-149 67 87
e-post till Erica Wide

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...