Statsministern och finansmarknadsministern håller pressbriefing efter möte med bankerna och Polisen om äldrebedrägerier

Publicerad

Statsminister Ulf Kristersson, finansminister Elisabeth Svantesson, justitieminister Gunnar Strömmer och finansmarknadsminister Niklas Wykman håller i dag ett möte med representanter för bankerna och Polisen för att stärka arbetet mot bedrägerier som riktar sig mot äldre. Efter mötet bjuder statsministern och finansmarknadsministern in till en pressbriefing. Starttiden är preliminär och kan komma att flyttas fram något.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum, Rosenbad. Ingång via Drottninggatan 1.

Praktisk information: Observera att starttiden är preliminär och kan komma att flyttas fram något. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 13 februari kl. 14.00 via e-post till Jonathan Svensson, se presskontakt. Ange namn, redaktion och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Inpassering från kl. 14.40.

Presskontakt

Jonathan Svensson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Jonathan Svensson
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg
Victoria Ericsson
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Niklas Wykman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-137 89 04
e-post till Victoria Ericsson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.