Hoppa till huvudinnehåll

Remiss SOU 2016:28 Vägen till självkörande fordon - försöksverksamhet Diarienummer: N2016/02472/MRT

Publicerad

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat utredningen Vägen till självkörande fordon - försöksverksamhet (SOU 2016:28)

Ladda ner:

Remissvaren ska ha kommit in till Näringsdepartementet senast den 1 augusti 2016.

Vi ser gärna att remissvaren även skickas i elektronisk form via e-post till [email protected] samt [email protected], i både word- och pdf-format. Vi skulle uppskatta om filnamnet är Regeringskansliets diarienummer (utan snedstreck), N2016-02472, följt av remissinstansens namn. Även i remissvaret anges Regeringskansliets diarienummer N2016/02472/MRT.

Myndigheter under regeringen är skyldiga att svara på remissen. En myndighet avgör dock på eget ansvar om den har några synpunkter att redovisa i ett svar. Om myndigheten inte har några synpunkter, räcker det att svaret ger besked om detta.

För andra remissinstanser innebär remissen en in­bju­dan att lämna synpunkter.

Remisser

Innan regeringen tar ställning till ett förslag skickas det på remiss till berörda myndigheter, organisationer, kommuner och andra intressenter. Regeringen vill veta vad de som berörs tycker och vilket stöd som förslaget har. Även allmänheten har rätt att lämna synpunkter.

Laddar...