Helen Hellmark Knutsson har entledigats, minister för högre utbildning och forskning

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Forskningsministern träffar unga forskare i final på Tekniska museet i Stockholm

Publicerad

Utställningen Unga forskare är Sveriges största tävling och utställning för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik. Onsdagen den 21 mars besöker Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, finalen och utställningen på Tekniska museet i Stockholm.

Tid:
Plats: Tekniska museet, Stockholm

Utställningen Unga forskare är både en rikstäckande tävling och en mötesplats där unga kan utbyta erfarenheter, kunskap och kontakter. Utställningen har i år haft över 500 anmälda deltagare, varav 55 projekt har gått vidare till final.

Onsdagen den 21 mars besöker Helene Hellmark Knutsson Tekniska museet för att ta del av utställningen och träffa de unga forskarna bakom projekten. Utställningen och finalen pågår 21-23 mars och är öppen för allmänheten.

Tid för intervjuer finns – vänligen kontakta Sam Assadi.

Presskontakt

Sam Assadi
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00