Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om regeringens 100 första dagar på migrationsområdet

Publicerad

I morgon tisdag den 24 januari kl. 09.00 håller migrationsminister Maria Malmer Stenergard och Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Henrik Vinge en pressträff om vad som hänt och planeras framåt i de samarbetsprojekt som rör migrationspolitiken. Under pressträffen presenteras en nyhet om migrationspolitiken.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 24 januari kl. 07.30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 08.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Mobil 072-208 43 33

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.