Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om regeringens 100 första dagar på migrationsområdet

Publicerad

I morgon tisdag den 24 januari kl. 09.00 håller migrationsminister Maria Malmer Stenergard och Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Henrik Vinge en pressträff om vad som hänt och planeras framåt i de samarbetsprojekt som rör migrationspolitiken. Under pressträffen presenteras en nyhet om migrationspolitiken.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag 24 januari kl. 07.30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 08.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 50 10
e-post till Linn Nilsson
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Mobil 072-208 43 33
e-post till Oskar Cavalli-Björkman