Hoppa till huvudinnehåll

Pressträff med Tidöpartierna om nya effektivare verktyg till brottsbekämpande myndigheter

Publicerad

Idag, onsdagen den 5 april klockan 10.45, håller justitieminister Gunnar Strömmer en pressträff tillsammans med jämställdhetsminister Paulina Brandberg, Katja Nyberg (SD), talesperson i polisfrågor, och Torsten Elofsson (KD), rättspolitisk talesperson. På pressträffen presenteras förslag kopplat till Tidöavtalet om nya effektivare verktyg till brottsbekämpande myndigheter för att förhindra och utreda allvarliga brott.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 5 april kl. 09.45 via e-post till presskommunikatören på Justitiedepartementet, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl
Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Mobil 072-208 43 33
e-post till Oskar Cavalli-Björkman
Matilda Nyamai
Pressansvarig hos Kristdemokraterna
Mobil 076-297 99 87
e-post till Matilda Nyamai
Laddar...