Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om direktiv till utredning om Migrationsverkets förvar

Publicerad

I dag, torsdagen den 10 augusti klockan 11.30, håller migrationsminister Maria Malmer Stenergard och Sverigedemokraternas migrationspolitiske talesperson, Ludvig Aspling, en pressträff. På pressträffen presenteras direktiv till en utredning om Migrationsverkets förvar.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 10 augusti kl. 10.30 via e-post till presskommunikatören, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 11.00 Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Mario Shevchenko
Presskontakt hos Sverigedemokraterna
Mobil 072 – 995 00 09
e-post till Mario Shevchenko

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.