Pressmeddelande från Socialdepartementet

Utredningen om barns möjligheter att utkräva sina rättigheter presenterar sitt slutbetänkande

Publicerad

Onsdagen den 23 augusti tar socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall emot slutbetänkandet från utredningen ”Barns möjligheter att utkräva sina rättigheter". I samband med överlämningen hålls en pressträff med socialtjänstministern och utredaren Anita Linder.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24 eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 11.00.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast 23 augusti klockan 10:00 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Olivia Nensén
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-1476954
e-post till Olivia Nensén

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.