Jessika Roswall

Jessika Roswall

EU-minister

Statsrådsberedningen

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Jessika Roswall

 • Jessika Roswall deltar vid allmänna rådets informella möte i Murcia

  José Manuel Albares och Jessika Roswall står bredvid varandra framför en blå fotovägg med logotypen för det spanska EU-ordförandeskapet. Vid sidan av dem står spanska flaggor och EU-flaggor.
  José Manuel Albares, tillförordnad utrikesminister i Spanien, och EU-minister Jessika Roswall anländer till allmänna rådets informella möte i Murcia. Foto: PEUE/Juanjo Guillén

  Under onsdagen och torsdagen den 27 och 28 september deltar EU-minister Jessika Roswall vid ett informellt möte i allmänna rådet, General Affairs Council (GAC). På dagordningen för det informella mötet i Murcia som sker under det spanska ordförandeskapet står diskussioner kring EU:s utvidgning och framtid.

 • Ny representant i Nordiska ministerrådets Gränshinderråd

  Anders Ahnlid och Jessika Roswall står inomhus bredvid varandra och tittar in i kameran. I bakgrunden syns en vägg med en tavla.
  Kommerskollegiums generaldirektör Anders Ahnlid och EU-minister Jessika Roswall. Foto: Susan Vo Bergqvist/Regeringskansliet

  EU-minister Jessika Roswall med ansvar för nordiska frågor förordnar Kommerskollegiums generaldirektör Anders Ahnlid till Sveriges representant i Nordiska ministerrådets Gränshinderråd.

Innehåll från Jessika Roswall

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 53 träffar.