Nya Försvarsberedningen

Publicerad

Försvarsberedningen 1 februari 2017

Från vänster: Adrienne Coyet Folke sekreterare, Cecilia Wiberg sekreterare, Anders Schröder (MP), Allan Widman (L), Åsa Lindestam (S), Stig Henriksson (V), Tommy Åkesson huvudsekreterare, Daniel Bäckström (C), Björn von Sydow (S) ordförande, Beatrice Ask (M), Hans Wallmark (M), Mikael Jansson (SD), Mikael Oscarsson (KD), Svante Werger kommunikationsdirektör, Ola Hedin ämnesråd, Kenneth G Forslund (S), Urban Malm brigadgeneral, Julia Hagberg kansliråd
Från vänster: Adrienne Coyet Folke sekreterare, Cecilia Winberg sekreterare, Anders Schröder (MP), Allan Widman (L), Åsa Lindestam (S), Stig Henriksson (V), Tommy Åkesson huvudsekreterare, Daniel Bäckström (C), Björn von Sydow (S) ordförande, Beatrice Ask (M), Hans Wallmark (M), Mikael Jansson (SD), Mikael Oscarsson (KD), Svante Werger kommunikationsdirektör, Ola Hedin ämnesråd, Kenneth G Forslund (S), Urban Molin brigadgeneral, Julia Hagberg kansliråd. Foto: Dennis Abrahamsson/Regeringskansliet

Ledamöter: Björn von Sydow (S), ordförande, Kenneth G Forslund (S), Beatrice Ask (M), Karin Enström (M), Anders Schröder (MP), Daniel Bäckström (C), Stig Henriksson (V), Mikael Jansson (SD), Åsa Lindestam (S), Mikael Oscarsson (KD), Hans Wallmark (M) och Allan Widman (L).

Sakkunniga: Anna-Karin Eneström, utrikesråd, Julia Hagberg, kansliråd, Ulf Eliason, kansliråd och Ola Hedin, ämnesråd

Experter: Sara Uddenberg, kansliråd, Svante Werger, kommunikationsdirektör och Urban Molin, brigadgeneral

Sekretariat: Tommy Åkesson, huvudsekreterare, Adrienne Coyet Folke, sekreterare, Cecilia Wiberg, sekreterare

Högupplösta bilder finns på Flickr