Regeringskansliets presscenter flyttar till nya lokaler

Publicerad

I höst flyttar Regeringskansliets presscenter. Regeringens lokal för presskonferenser flyttar den 22 september till Rödbodgatan 6 i kvarteret Björnen, senare under hösten flyttar även pressrummet för utredningar och kommittéer. Statsministern och Statsrådsberedningen flyttar till Adelcrantzka huset och andra delar av kvarteret Björnen.

Kvarteret Rosenbad ska renoveras under perioden 2019-2021. Under renoveringen flyttar statsministern och Statsrådsberedningen samt de delar av Justitiedepartementet som sitter i Rosenbad till Adelcrantzka huset och andra delar av kvarteret Björnen.

Regeringens lokal för presskonferenser flyttar till kvarteret Björnen den 22 september. Ny adress är Rödbodgatan 6.

Pressrummet för utredningar och kommittéer flyttar under oktober och kommer att finnas i kvarteret Loen.