Artikel från Justitiedepartementet

Att knäcka den organiserade brottsligheten är en av de viktigaste frågorna

Publicerad

Att knäcka den organiserade brottsligheten och förhindra nyrekryteringen dit, att förstärka kampen mot terrorismen och en långsiktigt hållbar migrationspolitik – det är de tre viktigaste frågorna under mandatperioden för justitie- och migrationsminister Morgan Johansson.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en film publicerad. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

I filmklippet berättar Morgan Johansson också om vilka utmaningar han ser framöver och varför han engagerar sig politiskt.

Möt statsråden i Sveriges regering

Hör statsråden i Sveriges nya regering berätta om sina områden och prioriteringar samt vilka utmaningar som väntar under mandatperioden.