Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Ny generaldirektör för Ekobrottsmyndigheten

Publicerad

Regeringen har i dag utsett Monica Rodrigo till ny generaldirektör och chef för Ekobrottsmyndigheten. Monica Rodrigo är för närvarande generaldirektör för Rättsmedicinalverket och tillträder som generaldirektör för Ekobrottsmyndigheten den 1 mars 2018.

Monica Rodrigos bakgrund

Monica Rodrigo är generaldirektör för Rättsmedicinalverket sedan 2015. Under åren 2011 – 2015 var hon var expeditions- och rättschef i Arbetsmarknadsdepartementet. Monica Rodrigo har även arbetat som chefsjurist vid både Rikspolisstyrelsen och Ekobrottsmyndigheten och som bolagsjurist vid Stockholmsbörsen.

Presskontakt

Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon 08- 405 27 37
Mobil 072-5457421
e-post till Sofie Rudh