Innehållet publicerades under perioden

-

Civilminister Ardalan Shekarabi tar emot Kostnadsutjämningsutredningens slutbetänkande

Måndag 1 oktober överlämnar Kostnadsutjämningsutredningen sitt slutbetänkande till civilminister Ardalan Shekarabi. I samband med detta hålls en pressträff med den särskilde utredaren Håkan Sörman. Pressträffen webbsänds även på regeringen.se.

Tid:
Plats: Lilla Pressrummet, Rosenbad

Medtag presslegitimation.

Välkomna!

Om Kostnadsutjämningsutredningen
Kostnadsutjämningsutredningen har haft i uppdrag att göra en översyn av systemet för kostnadsutjämning för kommuner och landsting. Utredningen har bland annat analyserat om större samhällsförändringar som påverkar kostnaderna för kommuner och landsting i tillräcklig grad fångas upp av det nuvarande systemet och om det finns möjligheter att förenkla utjämningen.

 

Kontakt

Matilda Glas
Pressekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00