Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Pressinbjudan: Amanda Lind presenterar fördelning av stöd ur extra ändringsbudgeten

Publicerad

Fredagen den 2 oktober kl. 12:15 kommer kultur- och demokratiminister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna Amanda Lind att presentera hur de aviserade pengarna till kulturen, idrotten, civilsamhället, ungdomsorganisationer och trossamfund ur den extra ändringsbudgeten kommer att fördelas.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Föranmälan krävs och görs till Buster Mirow Emitslöf (se presskontakt) senast kl. 11:15. Presslegitimation krävs. Max två personer från respektive redaktion kan närvara. Deltagande sker i mån av plats. Inpassering från kl. 11:45.

Presskontakt

Buster Mirow Emitslöf
Presskommunikatör, Kulturdepartementet
Mobil 076-137 19 13
e-post till Buster Mirow Emitslöf
Josefin Sasse
Pressekreterare hos kultur- och demokratiminister samt minister med ansvar för idrottsfrågorna Amanda Lind
Telefon (växel) 08-405 10 00