Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Digital pressträff med Morgan Johansson och Anders Eka

Publicerad

I dag tar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson emot ett delbetänkande från 2020 års grundlagskommitté. Delbetänkandet rör frågan om behov av ytterligare möjligheter att begränsa föreningsfriheten i syfte att möjliggöra en generell kriminalisering av deltagande i terroristorganisationer.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

I samband med överlämningen hålls en pressträff med justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och den parlamentariska kommitténs ordförande Anders Eka, justitieråd tillika ordförande för Högsta domstolen.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast i dag, tisdag den 16 mars, klockan 13.15 via formuläret nedan eller via e-post till presskommunikatör Linn Nilsson.

 

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh