Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Digital pressträff med Morgan Johansson och Anders Eka

Publicerad

I dag tar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson emot ett delbetänkande från 2020 års grundlagskommitté. Delbetänkandet rör frågan om behov av ytterligare möjligheter att begränsa föreningsfriheten i syfte att möjliggöra en generell kriminalisering av deltagande i terroristorganisationer.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

I samband med överlämningen hålls en pressträff med justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och den parlamentariska kommitténs ordförande Anders Eka, justitieråd tillika ordförande för Högsta domstolen.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast i dag, tisdag den 16 mars, klockan 13.15 via formuläret nedan eller via e-post till presskommunikatör Linn Nilsson.

 

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
e-post till Linn Nilsson
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh