Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Hans Dahlgren besöker Härnösand och Örnsköldsvik

Publicerad

I dag, fredag den 10 september, inviger EU-minister Hans Dahlgren ett nytt Europa Direkt-kontor på Sambiblioteket i Härnösand. Imorgon, lördag den 11 september, åker statsrådet vidare till Örnsköldsvik för att delta vid aktiviteter som sker vid Demokratistugan på Stortorget.

I Härnösand kommer Hans Dahlgren också att samtala med elever från Härnösands Gymnasium, samt besöka ett foodtechprojekt kring hållbar livsmedelsproduktion.

Som en del i arbetet med att uppmärksamma och höja kunskapen om demokratin har kommittén ”Demokratin 100 år” tagit fram en Demokratistuga som visas runt om i Sverige under 2021. EU-minister Hans Dahlgren deltar imorgon lördag i ett samtal vid Demokratistugan i Örnsköldsvik tillsammans med Erik Orrell, distriktsordförande CUF och Drinor Selmani, Distriktsombudsman SSU.

Tid för intervjuer finns under programmet, kontakta tf pressekreterare Vidar J Lindgren.

Presskontakt

Vidar J Lindgren
T.f. pressekreterare hos EU-minister Hans Dahlgren
Telefon (växel) 08-405 10 00