Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 30 november 2021

Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff med socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi onsdagen den 6 oktober

Publicerad

Onsdagen den 6 oktober håller socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi pressträff tillsammans med utredare Gunnar Larsson, med anledning av att Utredningen om åtgärder mot matchfixning och olicensierad spelverksamhet redovisar sitt uppdrag.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag den 6 oktober kl. 11.30 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 12.30.

Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl

Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Henrik Nyström
Presskommunikatör, Finansdepartementet
Mobil 073 800 41 72
e-post till Henrik Nyström
Hanna Kretz
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz