Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Digital pressträff om läget på arbetsmarknaden

Publicerad

I morgon torsdag den 23 december håller arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark en pressträff om läget på arbetsmarknaden. Under pressträffen kommer Eva Nordmark även att presentera en nyhet med anledning av Arbetsförmedlingens regleringsbrev för 2022.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast den 23 december klockan 08.00 via mejl till Björn Lindau, se kontaktuppgifter nedan.

Ladda ner:

Presskontakt

Björn Lindau
Presskommunikatör
Telefon 08-405 46 92
Mobil 072-217 85 81
e-post till Björn Lindau

Pressträffen webbsänds

Du kan följa pressträffen live eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.