Pressmeddelande från Socialdepartementet

Digital pressträff med Lena Hallengren och Richard Bergström

Publicerad

I dag 27 januari klockan 12.45 bjuder socialminister Lena Hallengren in till en pressträff med regeringens vaccinssamordnare Richard Bergström. Vaccinsamordaren kommer bland annat att redovisa sitt arbete och slutsatser med avstamp i läget sommaren 2020 då uppdraget inleddes, samt redogöra för hur många doser vaccin som totalt levererats till Sverige genom de avtal som slutits med olika tillverkare.

Tid:
Plats: Digital pressträff

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast torsdag 27 januari kl. 12.00 via e-post till Ellen Pileblad, se kontaktuppgifter nedan. Praktisk information kommer via e-post.

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström
Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
Mobil 073-3265011
e-post till Ellen Pileblad

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.