Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Pressträff med landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg om Sveriges livsmedelsberedskap

Publicerad

Fredag den 29 april presenterar landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg förslag för att stärka Sveriges livsmedelsberedskap. Vid pressträffen deltar även Ingrid Petersson, generaldirektör för forskningsrådet Formas.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast fredag den 29 april kl. 07.30 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 08.10 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Max Ney
Pressekreterare hos landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.