Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Stark återhämtning på svensk arbetsmarknad

Publicerad

Imorgon tisdag den 3 maj håller arbetsmarknad- och jämställdhetsminister Eva Nordmark en pressbriefing om läget på arbetsmarknaden.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Ladda ner:

Obligatorisk föranmälan senast 3 maj kl.08.30 via e-post till Björn Lindau, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 09:00. Deltagande sker i mån av plats.

Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Björn Lindau
Presskommunikatör
Telefon 08-405 46 92
Mobil 072-217 85 81
e-post till Björn Lindau