Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Tomas Eneroth tar emot Arlandautredningen 17 juni

Publicerad

Fredag den 17 juni hålls en pressträff med infrastrukturminister Tomas Eneroth och utredaren Peter Norman som redovisar sitt uppdrag att utreda och ta fram en plan för utveckling och utökning av Arlanda flygplats.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen. Inpassering via grinden vid Karduansmakargatan/Rödbodgatan från kl. 08.30.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 17 juni kl. 08.00 via e-post till Tove Persson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Tove Persson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-6258175
e-post till Tove Persson
Jennie Zetterström
Pressekreterare hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-053 92 70
e-post till Jennie Zetterström