Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Integration i fokus när Johan Pehrsons prao-turné fortsätter i Eskilstuna

Publicerad

Måndag den 30 januari besöker arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson Eskilstuna. Han kommer under dagen träffa representanter för NyföretagarCentrum samt från kommunen som har startat ett projekt för att hjälpa personer från Ukraina att komma in på arbetsmarknaden.

Johan Pehrson ska också besöka företaget Familjekök Design som en del av sin pågående prao-turné. Under våren besöker han olika typer av arbetsplatser för att få en djupare förståelse för deras förutsättningar och problem kopplat till arbetsmarknaden. Familjekök Design drivs av Rania Matar som kom till Sverige 2015 från Syrien.

Vid intresse från media för att följa med under besöket, kontakta pressekreterare Elin Olofsson, se presskontakt nedan.

Presskontakt

Elin Olofsson
Presschef hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-138 13 28
e-post till Elin Olofsson