Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressträff om regeringens 100 första dagar: Ny offensiv mot gängkriminalitet kopplat till Tidöavtalet

Publicerad

I morgon, torsdag den 26 januari klockan 08.10, bjuder statsminister Ulf Kristersson, energi- och näringsminister Ebba Busch, arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson samt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson in till gemensam pressträff. På pressträffen presenteras en ny offensiv mot gängkriminalitet kopplat till Tidöavtalet.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella. Ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag kl. 07.10 via e-post till Oscar Samuelsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 7.40 Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Oscar Samuelsson
Presskommunikatör
Telefon 08-405 36 51
Mobil 076-126 64 37
e-post till Oscar Samuelsson
Helena Walentowicz
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Andia Gemsjö
Pressekreterare hos energi- och näringsminister Ebba Busch
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 18 28
e-post till Andia Gemsjö
Elin Olofsson
Presschef hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-138 13 28
e-post till Elin Olofsson
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Jimmie Åkesson
Mobil 072-208 43 33