Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Pressträff om arbetsmarknadsläget med Johan Pehrson

Publicerad

(Ny version) Onsdag den 3 maj håller arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson en pressträff om läget på arbetsmarknaden och regeringens jobbpaket i vårändringsbudgeten.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast den 3 maj kl. 08.00 via e-post till Oscar Samuelsson, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 08.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Rättelse

I tidigare versioner av pressmeddelandet angavs felaktig tid för pressträffen den 3 maj. Rätt tid för pressträffen är kl. 09.00. Den ändrade tiden innebär även förändrade uppgifter gällande föranmälan och inpassering. Vänligen se korrekta uppgifter ovan.

Presskontakt

Oscar Samuelsson
Presskommunikatör, Arbetsmarknadsdepartementet
Telefon 08-405 36 51
Mobil 076-126 64 37
e-post till Oscar Samuelsson
Christoffer Heimbrand
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 11 47
e-post till Christoffer Heimbrand