Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om nyhet kopplad till arbetskraftsinvandring

Publicerad

I dag, torsdag den 4 maj klockan 11.00, håller migrationsminister Maria Malmer Stenergard en pressträff tillsammans med Camilla Mårtensen, arbetsmarknadspolitisk talesperson (L), Ingemar Kihlström, migrationspolitisk talesperson (KD), och Magnus Persson, arbetsmarknadsutskottets ordförande (SD). Under pressträffen presenteras en nyhet som berör arbetskraftsinvandring.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 4 maj kl 10.00 via e-post till Alexandra Cederquist, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.30 Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Matilda Nyamai
Pressansvarig hos Kristdemokraterna
Mobil 076-297 99 87
e-post till Matilda Nyamai
Johannes Angessved
Presskontakt hos Liberalerna
Telefon 0763281437
Mobil 0763281437
e-post till Johannes Angessved
Ludvig Grufman
Presskontakt hos Sverigedemokraterna
Mobil 073-1256034
e-post till Ludvig Grufman