Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Gunnar Strömmer tar emot betänkandet Bolag och brott

Publicerad

I dag, fredagen den 30 juni, tar Justitieminister Gunnar Strömmer emot betänkandet Bolag och brott – några åtgärder mot oseriösa företag. I samband med överlämningen hålls en pressträff klockan 13.45 med justitieministern samt med den särskilda utredaren Johan Danelius.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom. Inpassering från kl. 13.15

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast den 30 juni kl. 12.45 via e-post till presskommunikatören, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Presskontakt

Alexandra Cederquist
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erica Wide
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Mobil 076-149 67 87
e-post till Erica Wide
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl