Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med justitieminister Gunnar Strömmer

Publicerad

I morgon, onsdag den 19 juli klockan 10.00, håller justitieminister Gunnar Strömmer en pressträff. Samarbetspartiernas stora reform av straffrätten kommer att presenteras. På pressträffen deltar även utredaren.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 19 juli kl. 09.00 via e-post till presskommunikatören på Justitiedepartementet, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 09.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Presskontakt

Cecilia Kindahl
Kommunikationsavdelningen, Justitiedepartementet
e-post till Cecilia Kindahl
Caroline Opsahl
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 15 42
e-post till Caroline Opsahl