Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Förslag på ökat informationsutbyte med brottsbekämpningen presenteras

Publicerad

I dag, tisdag den 31 oktober kl. 11.30, tar justitieminister Gunnar Strömmer emot ett betänkande om ökat informationsutbyte med brottsbekämpande myndigheter, bl.a. en ny huvudregel i sekretesslagstiftningen. I samband med detta hålls en pressträff tillsammans med den särskilda utredaren Stefan Holgersson.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdagen den 31 oktober kl. 10:00 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med bild på presslegitimation.

Inpassering från kl. 11.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Erica Wide
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Mobil 076-149 67 87
e-post till Erica Wide

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.