Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Mats Persson besöker matematikläger i Lund

Publicerad

I dag, torsdag den 22 februari, besöker utbildningsminister Mats Persson Ung Vetenskapssports matematikläger i Lund. Lägret riktar sig främst till gymnasieelever med ett speciellt intresse för matematik som vill utmanas och utvecklas.

Tid:
Plats: Lunds Tekniska Högskola

Praktisk information: Vid frågor eller intervjuförfrågningar vänligen kontakta pressekreterare Agnes Eklund.

Mats Persson kommer att inviga lägret, hålla ett kort tal och sedan prata med de deltagande ungdomarna. Lägret arrangeras av matematikföreningen inom den ideella föreningen Ung Vetenskapssport. Cirka 70 ungdomar från hela Sverige kommer att delta vid lägret i Lund för att lära sig utmanande matematik och problemlösning.

Presskontakt

Agnes Eklund
Pressekreterare hos utbildningsminister Mats Persson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 63 78
e-post till Agnes Eklund
Laddar...