Hoppa till huvudinnehåll
Statens offentliga utredningar från Kulturdepartementet

Från kris till kraft Återstart för kulturen SOU 2021:77

Publicerad Uppdaterad

Utredningen återstart för kulturen föreslår i detta betänkande insatser som dels stärker förutsättningarna för kulturens återstart och utveckling under och efter covid-19-pandemin, dels möjliggör ett starkt, hållbart och oberoende kulturliv i alla delar av Sverige.

Ladda ner:

Lagstiftningskedjan

Kommittédirektiv (2 st)

Departementsserien

Statens offentliga utredningar (1 st)

  • Från kris till kraft

    Utredningen återstart för kulturen föreslår i detta betänkande insatser som dels stärker förutsättningarna för kulturens återstart och utveckling under och efter covid-19-pandemin, dels möjliggör ett starkt, hållbart och oberoende kulturliv i alla delar av Sverige.

Lagrådsremiss

Proposition

Laddar...