Honduras

Sveriges handelsutbyte med Honduras är begränsat. Exporten från Sverige till Honduras uppgick till 160 miljoner SEK år 2014 och importen uppgick under samma period till 187 miljoner SEK. De främsta svenska exportprodukterna till Honduras är verkstadsprodukter och livsmedel och den viktigaste importprodukten är kaffe som utgör nästan all import från landet. ABB, Ericsson och Oriflame är de svenska företag som är representerade i Honduras. Andra svenska företag företräds genom dotterbolag i något av grannländerna.

Efter regeringens beslut om landfokusering av det svenska utvecklingssamarbetet avslutade Sverige sitt bilaterala utvecklingssamarbete med Honduras, och Sidas sektionskansli i Tegucigalpa stängdes den 31 augusti 2010. Biståndssamarbetet avslutades helt år 2011.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Områden
Områden
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 2 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida