Maldiverna

Sverige har diplomatiska relationer med Maldiverna och det finns ett honorärkonsulat i huvudstaden Malé. Sveriges ambassadör i New Delhi är sidoackrediterad i Malé. Samarbete sker främst genom EU som också förmedlar bistånd till landet. Handelsutbytet mellan Sverige och Maldiverna är begränsat. Cirka 2 000 svenska turister besöker årligen landet.

Maldivernas förre president Mohamed Nasheed besökte Sverige 2009 i samband med mottagandet av Anna Lindh-priset för sin roll i den fredliga övergången till demokrati på Maldiverna.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Områden
Områden
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 3 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida