Innehållet publicerades under perioden 3 oktober 2014 till den 20 januari 2019

Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Klas Friberg utsedd till ny säkerhetspolischef

Publicerad

Regeringen har i dag utsett Klas Friberg till ny säkerhetspolischef och chef för Säkerhetspolisen. Klas Friberg tillträder sin nya tjänst den 1 mars och kommer närmast från sitt arbete som regionpolischef vid Polismyndigheten.

– Jag är glad över att i dag kunna presentera Klas Friberg som ny säkerhetspolischef. Klas Friberg har lång erfarenhet från arbete inom polisen, bland annat som rikskriminalchef och har nu senast gjort ett utmärkt jobb som regionpolischef för polisregion Väst, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson.

Presskontakt

Miriam Abu Eid
Pressamordnare, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00

Ladda ner