Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Näringsministern delar ut internationellt entreprenörskapspris

Publicerad

Torsdag 16 maj delar näringsminister Ibrahim Baylan ut det internationella forskarpriset Global Award for Entrepreneurship Research 2019. Priset ges till framstående entreprenörskapsforskare och delas ut årligen av den svenska forskningsstiftelsen Entreprenörskapsforum.

Tid:
Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Grundare till priset är Entreprenörskapsforum tillsammans med medgrundaren Institutet för Näringslivsforskning (IFN). Priset delas ut sedan 1996 och finansieras av Vinnova samt genom en privat donation av Lars Backsell. Pristagaren mottar Carl Milles statyett ”Guds hand” och prissumman 100 000 euro.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Sara Khatemi.

Presskontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi