Innehållet publicerades under perioden

-

Åsa Lindhagen har bytt ansvarsområde, från den 5 februari är hon finansmarknadsminister och biträdande finansminister.

Jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation.

-

Pressträff för barn om budgeten

Publicerad

Tisdag 22 september håller finansminister Magdalena Andersson och jämställdhetsminister Åsa Lindhagen, som är ansvarig för barnrättspolitik i regeringen, pressträff för att svara på barns frågor om budgeten för 2021. Var vänlig observera begränsningarna i antal personer som kan närvara.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Föranmälan krävs och görs till Kajsa Edqvist (se presskontakt) senast kl. 12:00 den 22 september. Presslegitimation krävs. Max två personer från respektive redaktion kan närvara. Deltagande sker i mån av plats. Inpassering från kl. 12:30.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

På pressträffen deltar jämställdhetsminister Åsa Lindhagen och finansminister Magdalena Andersson. Pressträffen riktar sig till barn och därför ska de frågor som ställs vara barnanpassade. De ska till exempel vara relevanta för barn och lätta att förstå.

Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtubekanal. 

Presskontakt

Nicole Goufas
Pressekreterare hos jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mirjam Kontio
Pressekreterare hos finansminister Magdalena Andersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0740557
e-post till Mirjam Kontio
Johan Ekström
Pressekreterare hos finansminister Magdalena Andersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 32 01
e-post till Johan Ekström