Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi presenterar utredning om tillfällig föräldrapenning

Publicerad

Torsdag den 5 november klockan 13.00 presenterar socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi direktiven och utredare till den utredning om modernare och enklare regelverk för tillfällig föräldrapenning, som regeringen beslutar om att tillsätta i dag. Endast ett fåtal journalister kan närvara på plats på grund av rådande omständigheter, men föranmälda journalister kan också delta digitalt.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Pressträffen hålls även digitalt med deltagande via länk.

Obligatorisk föranmälan via formuläret nedan senast torsdag den 5 november klockan 11.00. Presslegitimation krävs. På grund av den rådande situationen kan ett begränsat antal journalister närvara på plats. Inpassering från klockan 12.30 (30 minuter innan). De föranmälda journalister som deltar via länk kommer att få möjlighet att ställa frågor.

Pressträffen webbsänds på regeringen.se samt på Regeringskansliets Youtubekanal.

Anmälan till pressträffen är avslutad.

Presskontakt

Viktor Nyberg
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00