Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressbriefing med finansmarknadsminister Max Elger och Finansiella stabilitetsrådet

Publicerad

Onsdagen den 1 juni håller finansmarknadsminister Max Elger en pressbriefing med anledning av Finansiella stabilitetsrådets sammanträde och det förändrade omvärldslägets påverkan på den finansiella stabiliteten. Deltar på pressbriefingen gör Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen, riksgäldsdirektör Karolina Ekholm och riksbankschef Stefan Ingves.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag den 1 juni kl. 13.45 via e-post till Emelie Borg, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 14.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Emelie Borg
Kommunikatör, Finansdepartementet
e-post till Emelie Borg
Simon Sätherberg
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.