Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff med Max Elger i Halmstad om satsningar för att stärka Sveriges försvarsförmåga

Publicerad

Tisdagen den 24 maj håller finansmarknadsminister Max Elger en pressträff i Halmstad för att presentera satsningar för att stärka Sveriges försvarsförmåga ytterligare. Medverkar på pressträffen gör Maria Bredberg Pettersson, Fortifikationsverket generaldirektör samt Mikael Beck, regementschef Luftvärnsregementet.

Tid:
Plats: Residenset i Halmstad, Aschebergsgatan 1.

Journalister är välkomna att delta på plats. Föranmälan till Simon Sätherberg, pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger, se presskontakt. Inpassering från kl. 12.45. Deltagande sker i mån av plats.

Presskontakt

Simon Sätherberg
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.