Pressmeddelande från Socialdepartementet

Ardalan Shekarabi tar emot utredning om brott mot välfärden

Publicerad

Onsdag den 15 juni kl. 13.30 överlämnar regeringens särskilda utredare Amir Rostami sitt delbetänkande Stärkt arbete med att bekämpa bidragsbrott, till socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi. I samband med överlämnandet hålls en pressträff.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, inpassering via grinden vid Karduansmakargatan/Rödbodgatan från kl. 13.00, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 15 juni kl. 12.00 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
e-post till Ellen Pileblad
Hanna Kretz
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.