Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Landsbygdsministern bjuder in till pressträff i Östersund om partnerskapsöverenskommelsen med EU-kommissionen

Publicerad

Fredag den 17 juni bjuder landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg in till en pressträff i Östersund för att presentera partnerskapsöverenskommelsen mellan Sverige och EU-kommissionen. På pressträffen medverkar även Elisa Ferreira, EU-kommissionär med ansvar för sammanhållning och reformer.

Tid:
Plats: På plats på Tillväxtverket, Ringvägen 4, Östersund. Pressträffen livesänds även på regeringen.se.

Obligatorisk föranmälan senast fredag den 17 juni kl. 09.30 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 10.30, deltagande i mån av plats.

Journalister som inte kan medverka på plats kan följa pressträffen live på regeringen.se samt kontakta pressekreterare Max Ney för förfrågan om intervju efter pressträffen.

Partnerskapsöverenskommelsen tecknas mellan EU-kommissionen och varje medlemsstat. Den beskriver Sveriges strategiska inriktning för Europeiska regionala utvecklingsfonden, Fonden för en rättvis omställning, Europeiska havs-, fiskeri- och fiskerifonden och Europeiska socialfonden+  för programperioden 2021–2027.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Max Ney
Pressekreterare hos landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.