Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Jämställdhet i fokus när Paulina Brandberg besöker Malmö

Publicerad

Jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg besöker denna vecka Malmö för att medverka på jämställdhetskonferensen Forum Jämställdhet i Malmö den 7 februari. Den 8 februari kommer hon att göra flera studiebesök med jämställdhetsfokus.

Paulina Brandberg kommer besöka Polisen för att höra hur de arbetar mot mäns våld mot kvinnor. Hon kommer också göra ett besök hos fotbollsklubben FC Rosengård som driver projektet Football for life i Malmö och i Sydafrika för att få fram fler kvinnliga ledare och tränare inom idrotten. Paulina Brandberg kommer även att besöka Rosengårdsskolan för att höra om hur de arbetar med att främja pojkars studiemotivation.

Det finns möjlighet för media att delta i samband med vissa av programpunkterna. Vid intresse, kontakta pressekreterare Anton Johansson.

Presskontakt

Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson