Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Pehrson praoar i Södertälje

Publicerad

Måndag 13 februari besöker arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson Södertälje som en del i sin pågående prao-turné. Han ska träffa ett bussbolag för att köra elbuss och prata om kompetensbristen, samt praoa på en lokal livsmedelsbutik.

Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson är ute på en prao-turné där han besöker olika typer av arbetsplatser för att få en djupare förståelse för deras förutsättningar och problem kopplat till arbetsmarknaden. På måndagen träffar han bussbolaget Nobina för att diskutera kompetensförsörjningen inom kollektivtrafiken, samt för att köra elbuss.

Johan Pehrson kommer under besöket i Södertälje även praoa på ICA Maxi Vasa, som har arbetat med särskilda insatser för att anställa personer som står långt från arbetsmarknaden.

Vid intresse från media för att följa med under besöket, kontakta pressekreterare Christoffer Heimbrand, se presskontakt nedan.

Presskontakt

Christoffer Heimbrand
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 11 47
e-post till Christoffer Heimbrand