Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Pressträff i Järva med Johan Pehrson och utredare Elin Landell

Publicerad

Den 31 maj tar arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson emot ett delbetänkande från utredningen Förbättrad arbetsmarknadsetablering för utrikes födda kvinnor. I samband med överlämningen håller han en pressträff tillsammans med utredare Elin Landell i Järvaveckans presstält.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats i Järvaveckans presstält, Spånga IP, Solhems hagväg 2, Spånga.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast 31 maj kl. 12.30 via e-post till Oscar Samuelsson, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 13.00.

Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Oscar Samuelsson
Presskommunikatör, Arbetsmarknadsdepartementet
Telefon 08-405 36 51
Mobil 076-126 64 37
e-post till Oscar Samuelsson
Christoffer Heimbrand
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 11 47
e-post till Christoffer Heimbrand